16 augustus speciale Stayokay familiedag - Stichting De Noordzee

Op zondag 16 augustus staat de Stayokay familiedag op het programma. We lopen deze dag van Velsen-Noord naar Castricum. Het belooft een gezellige dag te worden, met leuke activiteiten voor kinderen, een verzorgde lunch door de gemeentes en een extra busrit van Connexxion na de lunch.

Extra Connexxion bus
Speciaal voor de Stayokay familiedag zal onze partner Connexxion om 14.00 uur een extra gratis busrit verzorgen van Wijk aan Zee terug naar de start in Velsen-Noord. Families kunnen hierdoor gemakkelijk aan een verkorte etappe meedoen van zo’n 3 km (van Velsen-Noord naar Wijk aan Zee).

Lunch
Bij Beachclub SunSeaBar in Wijk aan Zee is er vanaf 12.00 uur een gratis lunch, aangeboden door de gemeentes Beverwijk en Velsen-Noord.

Kinderactiviteiten
In de ochtend, voorafgaand aan de start, kunnen kinderen reuze-zeepbellen blazen met de bellenblazers van de Zeepbellenwinkel. Er is een speciale kidskrant met een zoekkaart en een afvalbingo, waarmee een leuk prijsje te winnen is. Bij de lunchlocatie in Wijk aan Zee zorgen de ‘Noordzeehelden’ van What Is Happening Here voor een buikglijbaan en extra activiteiten, zoals het grote afvalzoekspel en de verstop-je-schat-game.

Volledige etappe
De volledige etappe loopt deze dag van Velsen-Noord naar Castricum. Mocht je de hele etappe mee willen lopen, houd er dan rekening mee dat het een lange etappe is van +/- 12 kilometer lengte. In Heemskerk (7,5 km) krijgen de grote doorzetters een kop koffie en de kleine doorzetters een ijsje bij strandpaviljoen De Vrijheit, aangeboden door de strandvereniging Heemskerk en het paviljoen.

Eindpunt
We eindigen bij Club Zand in Castricum (+/- 12 km). Hier krijgen alle deelnemers een ijsje aangeboden door het paviljoen. Op het eindpunt kun je mee terugrijden naar de startlocatie met de bus van Connexxion.

Schrijf je in voor deze etappe!