4 nachten in een strandhuisje op MyBeach winnen? - Stichting De Noordzee

Wil jij kans maken op 4 nachten in een strandhuis in Noordwijk met 4 vrienden of familieleden? Word MyBeach-fan op Facebook en post je favoriete strandfoto of filmpje!
Wat is jullie favoriete strand bezigheid? Hoe houd jij het strand schoon? Heb je een zeehond, bruinvis of jan-van-gent gespot? Of iemand die afval achterlaat op een MyBeach? Misschien hebben jullie een wedstrijd ‘blikjes in klikobak gooien’ georganiseerd? Een berg afval verzameld? Of een kunstwerk van afval gemaakt? Verras ons met jouw ultieme strandmoment en wie weet zit jij volgend jaar met 4 anderen een weekje of weekend in een strandhuisje in Noordwijk.

Hoofdprijs

Midweek of weekend in een strandhuisje bij Take2 in Noordwijk met maximaal 5 personen in 2013.*

Overige prijzen

1. Dinerbon Paal 17 op Texel t.w.v. €50,-
2. Lunchbon Strand(t)huys Buitengewoon t.w.v. €25,-
3. Lunchbon Storm8, Zandvoort t.w.v. €25,-
4. Lunchbon Paal 69, Zandvoort t.w.v. €25,-
5. Lunchbon Beach Club Royal, Hoek van Holland t.w.v. €25,-

Vergroot je winkans!

Laat je vrienden, broer, zus, vader, moeder, zoon, dochter of collega ook een opvallende foto plaatsen! Zo maken jullie meer kans op de hoofdprijs.

Voorwaarden

De actie loopt van 1 juli tot en met 26 augustus. In de laatste week van augustus worden de leukste foto’s en filmpjes door Stichting De Noordzee uitgekozen en worden de winnaars bekendgemaakt. De leukste foto of het leukste filmpje wint een weekend of midweek in een strandhuisje bij paviljoen Take2 in Noordwijk voor maximaal 5 personen. Deze 3 of 4 nachten kunnen geboekt worden in het strandseizoen in 2013. Vijf andere winnaars ontvangen een diner- of lunchbon die besteed kan worden bij één van de deelnemende MyBeach paviljoens.
 
Ga naar de website van MyBeach