Boskalis Beach Cleanup Tour 2020 gaat deze zomer niet door - Stichting De Noordzee

Wij keken enorm uit naar alweer de achtste Boskalis Beach Cleanup Tour die we samen zouden lopen: samen met jullie het strand op, kilometerslang genieten van al het moois wat de Noordzeekust brengt, de goede gesprekken die we al wandelend voeren, de kilo’s afval waar we het strand van bevrijden en de schijnwerpers die we gezamenlijk richten op ons hoofddoel: een schone en gezonde Noordzee. En dit jaar zou het nog extra bijzonder worden vanwege ons 40-jarig bestaan.

Wij gaan door voor een schone zee, al 40 jaar

Wat zal het raar zijn om op 1 augustus niet de Tour af te trappen op Schiermonnikoog en in Cadzand. We gaan jullie overweldigende enthousiasme ontzettend missen! De Tour is een van onze hoogtepunten van het jaar. Maar ook in deze tijd gaan wij door met het strijden voor een schone en gezonde Noordzee. En we nodigen jullie van harte uit daaraan mee te doen. Voorlopig blijven we vanuit huis dagelijks aan een schone en gezonde Noordzee werken. Dit doen we samen met en dankzij onze partners. En we vieren dit jaar graag samen met jullie onze 40ste verjaardag. Daar vertellen we binnenkort meer over.

Wat kan jij doen?

Mocht je je nog niet hebben ingeschreven voor onze nieuwsbrief, raden we dat van harte aan. De laatste nieuwsbrief kan je hier bekijken. Daarnaast kan je ons volgen op Facebook, Instagram en Twitter. En we zouden het tof vinden als je jouw Noordzeeverhalen met ons deelt. Heb jij al één – of misschien wel zeven – keer meegelopen met de Tour? Of woon je vlakbij zee en wandel je nog elke dag langs de branding? Heb je een bijzonder aanspoelsel of raar afval gevonden? Wij horen het graag! Stuur ons je favoriete herinnering, verhaal of foto op beachcleanuptour[@]noordzee.nl. De mooiste en leukste verhalen posten we op onze website en sociale media.