Connexxion verzorgt gratis vervoer van eind- naar startlocaties van Boskalis Beach Cleanup Tour - Stichting De Noordzee

Tijdens de etappes van 1 tot en met 21 augustus van de Boskalis Beach Cleanup Tour gaat Connexxion voor gratis vervoer  zorgen van de eindlocaties terug naar de startlocaties van die etappes. Deelnemers die met de fiets of auto naar de start van de etappe zijn gekomen, worden dit jaar voor het eerst met een bus teruggebracht van de eind- naar de startlocatie. Stichting De Noordzee is heel blij met Connexxion als partner van de ‘NoordzeeTour’.

Stichting De Noordzee maakt samen met de hulp van vele vrijwilligers de hele Noordzeekust schoon van 1 t/m 27 augustus. Per etappe wordt er gemiddeld 10 kilometer strand schoongemaakt. Dankzij de samenwerking met Connexxion hoeven deelnemers nu niet eerder te stoppen met de etappe en terug te lopen of een lift te regelen, om terug te komen naar de startlocatie om daar de fiets of auto op te halen.

Busvervoer tussen 16.00 – 17.30 uur
Bij de etappes van 1 tot en met 21 augustus wordt er tussen 16.00 – 17.30 uur busvervoer verzorgd van de eind- naar de startlocatie. Precieze informatie over het tijdstip van ophalen en parkeerplek van de bus wordt in de ochtend doorgegeven aan alle deelnemers van die dag. Deelnemers die met het openbaar vervoer naar de etappe komen, kunnen in de meeste gevallen in de buurt van de eindlocatie een bus of trein terug naar huis nemen.

Bij de etappes op 6 augustus (Kwade Hoek) en 22 tot en met 27 augustus (Waddeneilanden) is busvervoer niet nodig, omdat de eind- en startlocaties van deze etappes hetzelfde zijn.

Bekijk informatie per etappe via het etappe-overzicht op de website van de Boskalis Beach Cleanup Tour: etappe-overzicht