De Duurzame Tour - 10 oktober 2019 - Stichting De Noordzee

Heb jij een goed idee voor een schonere scheepvaart? 

Op 10 oktober 2019 wordt een Duurzame Tour georganiseerd. Tijdens deze toer worden maritieme toeleveranciers meegenomen langs drie potentiële launching customers uit de zeescheepvaart, om zo de toepassing van nieuwe duurzame oplossingen in de zeescheepvaart te versnellen.

“Als Stichting De Noordzee willen we reders en aanbieders van slimme innovaties helpen elkaar te vinden. Ik hoop dat we slimme ideeën op het spoor komen en kunnen helpen die toe te passen in de praktijk. Zo wordt de scheepvaart en daarmee de zee een stukje schoner” – Mara Francken, projectleider Schone Scheepvaart.

Heeft jouw mkb onderneming een technologie of product dat bijna marktrijp is, maar nog niet commercieel is toegepast, en dat bijdraagt aan de emissiereductie in de zeevaart? En wil je die oplossing pitchen bij een drietal reders uit de regio Zuid-Holland of Noord Nederland? Tot 15 juli 2019 kun je jouw interesse in deelname kenbaar maken. Aan deelname zijn geen kosten verbonden, maar voldoen aan de criteria voor deelname is wel een vereiste.

Kijk hier voor meer informatie en om aan te melden.


De Duurzame Tour is een initiatief van de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders, Netherlands Maritime Technology, Stichting de Noordzee en het regionale samenwerkingsverband Maritime Delta.