Stichting de Noordzee

Boskalis Beach Cleanup Tour 2020

De Beach Cleanup Tour gaat dit jaar niet door i.v.m. de coronamaatregelen. Lees hier meer en meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.


Van 1 tot en met 15 augustus 2020 ruimen we weer de hele Noordzeekust op. Je kunt je nu aanmelden voor de voorinschrijving van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2020. Dan kan jij je in het voorjaar als eerste inschrijven voor je favoriete etappe.

Voorinschrijving 2020!

 
Steeds meer mensen kennen het afvalprobleem in zee en dat merken we aan het stijgende aantal deelnemers van de Beach Cleanup Tour. Hierdoor kunnen we ook meer afval opruimen en wordt de Beach Cleanup Tour steeds gezelliger. 

Tijdens de afgelopen zeven edities hebben in totaal 14.457 vrijwilligers meegeholpen die samen 94.509 kilo afval hebben opgehaald. De campagne is jaarlijks ondersteund door bijna 100 partners en had in 2019 een mediawaarde van rond de € 991.000,-. Daarmee hebben we onder een breed publiek aandacht kunnen vragen voor het belang van schone stranden en een schone zee. Stichting De Noordzee is hier erg trots op. 

Benieuwd naar de Beach Cleanup Tour in de voorgaande jaren?
Bekijk het overzicht van resultaten >