Een nieuwe koers - Stichting De Noordzee

Na 15 jaar bij Stichting De Noordzee, heb ik besloten om mijn koers te verleggen. Vanaf 1 juli zal ik mij als zelfstandig adviseur inzetten voor verduurzaming van het gebruik van de zee. Niet alleen de Noordzee, want ook voorbij de grenzen van onze zee is nog veel werk te verzetten.Eelco aan het roer Nadat ik in een vorige carrière als zeeman de oceanen fysiek heb verkend, heb ik in mijn jaren bij Stichting De Noordzee heel andere facetten van de Noordzee leren kennen en de noodzaak van duurzaam gebruik van de zee ingezien.  Het was daarbij een eer om met een stel ongelofelijk gemotiveerde en deskundige collega´s samen te werken. Ik wens Stichting De Noordzee en iedereen die zich nu en in de toekomst voor het welbevinden van de Noordzee inzet, veel succes.

Eelco Leemans.