Etappe 5: Live verbinding met Nieuw-Zeeland - Stichting De Noordzee

Het was extreem vandaag. Extreem schoon. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat ik meters en meters op een strand kon lopen, zonder maar iets te vinden. Heel goed nieuws dus! Voor de vogels, vissen en andere zeedieren. De deelnemers hadden best iets meer willen bukken, dat was beter geweest voor hun karma. Maar vuil of geen vuil, met: de zon, Peter +  tractor van de gemeente, een drankje bij onze startlocatie ’t Gorsje en eindlocatie Paal 10 in Ouddorp, de bus van Connexxion én 19 enthousiaste deelnemers hadden we een super dag. En toch nog 68 kilo afval opgehaald.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallo Nieuw-Zeeland!
We hebben vandaag dé buis gevonden waarmee je kunt communiceren met de andere kant van de wereld. Althans dat denken wij. Hieronder het bewijs.

 

Sneeuw
Ron vond vandaag een heel nuttig item, deze ‘hoes’ kun je om je schoen heen doen en dan kun je over sneeuw lopen! Super handig. In de winter als er sneeuw op het strand ligt. Niet nu natuurlijk, met 25 graden in de brandende zon.

Dag ballon
Deze twee meiden vonden vandaag een hele mooie, gekleurde ballon. Ze wilden de ballon graag inleveren voor de wedstrijd ‘Wie vindt het meest bijzondere item?’. Maar de wind kreeg hem te pakken.

 

RTV Rijnmond
Wil je weten hoe de ballon eruit ziet? Bekijk de reportage die vandaag gemaakt is door RTV Rijnmond over onze NoordzeeTour. Je ziet ‘em nog net wegwaaien.

Gevonden: bril
Ben je je bril kwijtgeraakt op het strand van Ouddorp? Deze twee meiden uit Tilburg hebben hem voor je gevonden! Hij ligt op de strandpaal, op de plek waar je waarschijnlijk in de buurt gezeten hebt.

Bedankt allemaal voor weer een geslaagde etappe!

 

 

 

 

 

 

 

 

Door: Marchien de Ruiter