Etappe 8. "Een fotoverslag Terschelling" - Stichting De Noordzee

De ochtend begon met een volle bak in Strandpaviljoen West aan Zee, met volle steun van de burgemeester en versterking van Staatsbosbeheer en Rivella!

Evelien (Den Haag) en Han (Rotterdam) wisten te vertellen dat we de grote opkomst aan Mieke te danken hebben: “We zijn samen met een hoop andere gezinnen gestrikt om vandaag mee te doen door onze vriendin Mieke de Ronselaar hahaha!”

De Groningse Maud, Pleun en Maaike genieten van een vakantie op Terschelling. Maud noemt de Beach Cleanup zelfs het hoogtepunt van de week.

Team Rivella ruimt de resten van een duinfeestje op.

Theo uit Leersum: “Ik wilde vroeger altijd boswachter worden. Ik ben met mijn werk veel met duurzaamheid bezig maar met deze actie draag ik heel concreet bij aan een schoon eiland. Ik neem vaak op eigen initiatief veel rommel mee van het strand, maar helaas, het meeste moet je laten liggen. Een dag als vandaag stilt die frustratie!”

Hannie en Floor (9) uit Eemnes. “De zee doet iets voor ons zodat we kunnen zwemmen, dus nu doen wij wat terug voor de zee.” Na twee jaar Beach Cleanup in Noordwijk zijn ze dit jaar op Terschelling van de partij, waar ze dit spannende potje vonden. Knutseltip: van knalgekleurde vistouwtjes en schelpen met gaatjes kan je mooie sieraden maken!

Wat een look!