GEZOCHT: Paviljoens en sponsoren voor MyBeach 2013 - Stichting De Noordzee

In 2013 wil Stichting De Noordzee het aantal MyBeaches minimaal verdubbelen van 6 naar 12. We zijn hiervoor op zoek naar enthousiaste paviljoenhouders, gemeentes en (bedrijfs)sponsoren, die zich willen inzetten voor schonere stranden.

Paviljoenhouder Als paviljoen kun je MyBeach ‘adopteren’. Je ontvangt dan een pakket met materialen, zoals houten kliko’s, afvalpalen met afvalzakjes, beach flags en posters. Deze middelen kun je inzetten om je bezoekers aan te sporen zélf het strand schoon te houden! In de zomermaanden organiseren we diverse acties en evenementen waar je aan kunt meedoen. Schrijf je in voor MyBeach 2013. De gemeente en het VVV kantoor worden betrokken bij de opening van één of meerdere MyBeaches. Tenslotte dragen deze schone strand zones bij aan een positief imago van de strandgemeente.

Sponsoren gezocht! Wij zijn op zoek naar bedrijven of personen die een MyBeach willen sponsoren. De naam van je bedrijf wordt dan verbonden aan 1 specifieke locatie. Neem voor meer informatie contact op met [email protected].

MyBeach 2012 Het was een succesvol jaar, met een landelijke opening van 6 MyBeaches, een theatertour die veel (media-)aandacht kreeg en de eerste grote afvaltelling waarbij ruim 1850 kilo afval is opgehaald. De deelnemende paviljoens hebben tientallen positieve reacties gekregen van strandbezoekers en ook op Facebook is de hoeveelheid fans van MyBeach flink gegroeid naar bijna 1400.

Is MyBeach écht schoner? Bij de verkiezing Schoonste Strand van Nederland is gemeente Texel dit jaar flink gestegen naar een gemiddelde score van 4,65. Volgens een woordvoerder van Nederland Schoon is dit ‘… volledig te danken aan de zeer goede score van Paal 17, een MyBeach locatie.’ Do we need to say more… Geef je snel op!