Het laatste nieuws van Stichting De Noordzee - Stichting De Noordzee

Samen de hele Noordzeekust opruimen.

In 2022 gaan we van 1 tot en met 15 augustus ruimen we voor de tiende zomer de hele Noordzeekust op. Houd onze website in de gaten voor informatie over wanneer de inschrijvingen openen.

Banner 1

Teken de petitie tegen peuken op het strand

Kom in actie tegen peukenafval op stranden en teken onze petitie. Peuken horen niet op het strand en in zee. Toch zijn peuken het meest gevonden…

Stichting De Noordzee is de enige onafhankelijke natuur- en milieuorganisatie die zich specifiek op de Noordzee richt. Het grootste natuurgebied van Nederland.

Al 40 jaar zijn wij dé maatschappelijke organisatie voor een schone en gezonde Noordzee. Samen met anderen werken wij aan het oplossen van de grootste milieu-uitdagingen op de Noordzee. Hiervoor richten we ons op vier doelen:

Ruimte voor natuur, Schone zee, Duurzaam voedsel en Natuurvriendelijke energie.

Via onderstaande link kan je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Hierdoor blijf je op de hoogte van de Noordzee en onze werkzaamheden als Stichting De Noordzee.

illustratie jan-van-gent

De indrukwekkende jan-van-gent

Het is misschien wel de indrukwekkendste vogel van de Noordzee: de jan-van-gent! Met zijn imposante verschijning, spectaculaire duikvluchten en…

Word jij onze nieuwe collega?

Steun de Noordzee

Stichting De Noordzee is de enige onafhankelijke natuur-en milieuorganisatie die zich specifiek op de Noordzee richt.
Wij stellen het ontzettend op prijs als je wilt bijdragen aan de bescherming en het duurzaam gebruik van de Noordzee.

Toolkit voor een schoon strand

Alleen samen kunnen we voor een schoon strand zorgen. Wil jij meehelpen met het opruimen van strandafval? Met onze toolkit leer je waar je op moet letten en hoe je veilig het strand kan opruimen.

Schone zee

Natuurvriendelijke energie

Ruimte voor de natuur

Duurzaam voedsel