Nieuwe directeur Stichting De Noordzee begonnen - Stichting De Noordzee

Per 1 september 2015 is Floris van Hest begonnen als directeur bij Stichting De Noordzee. Zowel het personeel als het bestuur zijn zeer gelukkig met de komst van Floris. Hij heeft in zijn vorige werkkring bij Adessium Foundation veel kennis opgedaan over de kansen en bedreigingen van de Noordzee. Daarvoor was Floris werkzaam als consultant bij McKinsey & Company.

Floris: “Mijn grootste passie is de natuur en zee, maar zeker ook samen met anderen het verschil maken. De kersverse directeur liep voordat hij begon als directeur van Stichting De Noordzee al mee met diverse etappes van de Boskalis Beach Cleanup Tour. Floris: “Ik heb het eerste stuk van de etappe van 16 augustus – de familiedag – samen met mijn kindjes van 3 en 5 jaar meegelopen. Ook heb ik met SP kamerlid Eric Smaling een stuk schoongemaakt tussen Castricum en Egmond aan Zee. Daarnaast heb ik samen met mijn collega’s de resultaten op 27 augustus onthuld.”

Floris geeft aan er erg veel zin in te hebben om samen met Stichting De Noordzee te werken aan een schone en gezonde Noordzee.