Stichting de Noordzee

Vacatures

Wij hebben momenteel 2 stageplekken. Daarnaast kunnen we erg goed hulp gebruiken van vrijwilligers in aanloop naar de Boskalis Beach Cleanup Tour 2017.

Vacatures

Stichting de Noordzee is op zoek naar een projectleider Schone Zee met focus op verduurzaming van de scheepvaart. Je gaat werken aan het creëren van een marktvraag naar schone scheepvaart op de Noordzee. Ook werk je aan projecten en publieke campagnes voor reductie van afval in zee waarin je samenwerkt met de o.a. de visserijsector, partner NGO’s, afvalverwerkers, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur en Milieu en Havenbedrijf Rotterdam en Amsterdam. 

Vacature: Projectleider Schone Zee met focus op verduurzaming van scheepvaart (38 uur) 

Vrijwillig(st)ers gezocht

Stichting De Noordzee is op zoek naar vrijwillig(st)ers die komen helpen met het organiseren van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2017. Ben jij een held in event management of juist een kei in communicatie/marketing activiteiten en kun je bij voorkeur 2-3 dagen per week helpen voor een periode van in ieder geval 2-3 maanden, laat het ons weten. De details vind je via onderstaande link.

Vrijwillig(st)er event management of communicatie/marketing