Nalaten aan de Noordzee - Stichting De Noordzee

Al ruim 40 jaar komt Stichting De Noordzee op voor de belangen van de Noordzee. Wij geven de zee een stem. U kunt daarbij helpen door Stichting De Noordzee op te nemen in uw testament. Zo kunt u uw liefde en zorg voor de Noordzee doorgeven. En kunnen wij de Noordzee ook in de toekomst een stem blijven geven.

Waarom nalaten aan de Noordzee?

"Als fervente snorkelaars en wonend aan de kust, is de zee onlosmakelijk verbonden met ons leven. Hoe mooi is het dan, als de tijd daar is, om iets terug te kunnen geven. Wij vertrouwen er op dat onze nalatenschap aan Stichting De Noordzee een zinvolle keuze is om bij te dragen aan het behoud van een schone leefomgeving voor mens en vis"

[www.schonerivieren.org][191]mobile-img-schone-rivieren-home
Echtpaar wonend aan de Nederlandse kust

De Noordzee is het grootste natuurgebied van Nederland. Een plek die velen van ons koesteren. De prachtige natuur, de vergezichten en de zilte lucht. Maar door het intensieve gebruik en het vele afval, wordt de Noordzee bedreigd. Als we dit niet doen, zullen bijzondere dieren en planten verdwijnen. Daarom strijdt Stichting De Noordzee voor een gezonde en schone zee. Draagt u de Noordzee ook een warm hart toe? Overweeg dan een gift in uw testament op te nemen. Zodat de schoonheid en diversiteit van de Noordzee kan worden behouden. Iedere nalatenschap – groot of klein – is waardevol in onze strijd voor een schone en gezonde Noordzee.

Meer weten? Vraag nu de brochure over nalatenschap aan

Zo werken wij

Stichting De Noordzee werkt onafhankelijk en altijd gebaseerd op feiten. We brengen problemen in kaart en komen met gerichte oplossingen. Als verbinder brengen we belanghebbende partijen samen. Daardoor zijn we een serieuze gesprekspartner en kunnen we echt het verschil maken. Denk aan het Noordzeeakkoord: het geesteskind van Stichting De Noordzee, waarmee we met de belangrijkste gebruikers van de Noordzee afspraken maken over de ontwikkeling van een gezonde Nederlandse Noordzee. Of denk aan het verbod op gratis plastic tasjes waarvoor we hebben geknokt. Ook organiseren we elke zomer een tour langs de Nederlandse kust om zwerfafval op te ruimen. Met uw nalatenschap kunnen we de Noordzee blijven beschermen, ook in de toekomst.

Zo werkt nalaten

File086

Zo werkt nalaten

Nalaten aan Stichting De Noordzee? Lees hier hoe het werkt.

Als u na wilt laten aan een goed doel zoals Stichting De Noordzee, moet u een testament laten opmaken. Dat doet u bij de notaris. U kunt kiezen tussen een erfstelling of een legaat. Klik op de link hierboven om meer te lezen over hoe het nalatenschap werkt.

Persoonlijk contact

Wilt u meer weten over het werk van Stichting De Noordzee en hoe uw nalatenschap het verschil kan maken? Dan kunt u contact opnemen met Noor Buur. U kunt haar bereiken via [email protected] of 030-2340016. Zij maakt graag tijd voor u vrij!