Teamdag aan zee - Stichting De Noordzee

Op vrijdag 30 september is het team van Stichting De Noordzee op uitnodiging van Han Lindeboom (bestuurslid) naar Texel afgereisd voor een strategiemeeting samen met de leden van het Bestuur en de Wetenschappelijke Raad.


Geen hutje op de hei maar een strandpaviljoen op Texel was de inspirerende locatie van de strategiemeeting van Stichting De Noordzee. En hoe kan het ook anders dan dat dit paviljoen aan de Noordzee ligt. Paal 17 op Texel om precies te zijn. Waar het zonnetje scheen en de frisse zeelucht ervoor zorgde dat we goed konden nadenken. En dat was nodig, want met een grote groep mensen bij elkaar die een bijzondere liefde hebben voor de Noordzee, worden veel ideëen en gedachtegangen besproken die bijdragen aan het werk van Stichting De Noordzee.

Guido Schild, projectleider Wind op Zee, gaf in zijn presentatie een kijkje op de Noordzeenatuur. En na een overheerlijke lunch verzorgd door Paal 17 heeft het team samen met de Bestuursleden en de Wetenschappelijke Raad een enerverende sessie gehad over alle facetten van de ‘Noordzeenatuur’. Met uitzicht op de onstuimige zee,  lekkere hapjes en drankjes en met een aflsuitend Skuumkoppe (Texels biertje), heeft de strategiemeeting ertoe geleid dat alle collega’s met hun neus in dezelfde richting staan … namelijk naar zee, de Noordzee!