UITGESTELD: MyBeach theatertour Noordwijk 26 augustus 2012 - Stichting De Noordzee

Wegens de slechte weersvoorspelling voor aanstaande zondag is besloten om de theatertour in Noordwijk uit te stellen tot een volgend weekend in september. Via www.mybeach.info wordt de nieuwe datum bekendgemaakt.

De theatertour zal morgen wél aanwezig zijn in Zandvoort. Vanaf 12.00 start het programma bij strandpaviljoen Storm. In de middag bezoeken de artiesten Paal 69. De dag wordt afgesloten met diverse activiteiten bij Storm.
MyBeach theatertour 2012
Al dansend en zingend gaat een groep van acteurs, dansers en acrobaten de strandbezoekers van MyBeach inspireren het strand schoon te houden. Met de theatertour vraagt Stichting De Noordzee aandacht voor de grote hoeveelheden plastic afval die in zee drijven, onder andere afkomstig van het strand.
Tijdens de theatertour zal afval dat op het strand ligt verzameld worden in draagbare vuilnisbakken waar muziek mee gemaakt kan worden. Op een podium zullen de artiesten hun ideeën over het strandafval presenteren. Ook is er een buikglijbaan waar kinderen tegen inlevering van een vol afvalzakje vanaf mogen glijden. Op 22 augustus hebben de artiesten Hoek van Holland bezocht, vrijdag 24 augustus wordt Zandvoort aangedaan en Noordwijk volgt op een nader te bepalen datum in september.