Vijfde editie North Sea Film Festival - Stichting De Noordzee

Het North Sea Film Festival (NSFF) for underwater movies brengt van 9 t/m 11 november de onbekende mariene wereld naar de oppervlakte. De vijfde editie van het enige onderwater filmfestival van Nederland vindt plaats in LantarenVenster in Rotterdam!
Geniet een weekend lang van documentaires en animaties waarbij het leven onderwater centraal staat. Verschillende films beleven hun première op deze vijfde editie van het NSFF. Zoals Hot Tuna, de nieuwste productie van Rick Rosenthal, ingesproken door sir David Attenborough. Ook zijn er veel filmmakers aanwezig die na de vertoning van hun film zullen participeren in een Q&A-sessie.
Alle zestig geselecteerde films zijn in 16 themablokken ondergebracht. Zo wordt er een blok aan haaien gewijd, aan wrakken, aan bijzondere expedities en aan leven dat bijna te klein is om waar te nemen. Op zondagmiddag om 13.30 uur vindt er een interactieve kindervoorstelling met Wraku Wraku quiz plaats, georganiseerd door het samenwerkingsverband Bescherm een wrak (bestaande uit Vereniging Kust & Zee, Stichting De Noordzee, Duik de Noordzee schoon en Sportvisserij Nederland).
Koop hier de kaarten.
Bron: www.northseafilmfestival.com