Vrijwilligers gezocht voor MyBeach-campagne - Stichting De Noordzee

Aankomende zomer is er een grote MyBeach-campagne van Stichting De Noordzee. Tijdens deze campagne vragen we met MyBeach aandacht voor394208_410330862358654_1697912227_n het groeiende afvalprobleem op de stranden en in zee. Voor deze campagne zijn we op zoek naar vrijwilligers, die we tijdens een speciale vrijwilligersmiddag op de hoogte zullen brengen over de activiteiten.
Landelijke opening MyBeach – 28 juni
MyBeach is een speciale zone op het strand, grenzend aan een strandpaviljoen, waar bezoekers het strand schoonhouden. Op 28 juni worden er minimaal 20 MyBeaches aan de Nederlandse kust geopend. Op al deze locaties vindt er deze dag een tel- en opruimactie van afval plaats, aan de hand van de Strandscanner. Daarnaast is er op elke MyBeach een officieel openingsmoment, met de burgemeester, wethouder of bekende Nederlander.
MyBeach Cleanup Challenge – Augustus
Vanaf 1 augustus gaan we in 24 dagen tijd de héle Noordzeekust schoonmaken, van Cadzand tot aan Schiermonnikoog. Een team van 2 personen Blog2van Stichting De Noordzee gaat deze hele tocht afleggen. Uiteraard roepen we iedereen op om ons bij deze enorme uitdaging te helpen en zich in te schrijven voor één etappe!
Afsluiting MyBeach-seizoen – 27 september
Op deze dag sluiten we het MyBeach-seizoen officieel af, wederom met een tel- en opruimactie op alle MyBeach-locaties.
Vrijwilligers gezocht
We zijn op zoek naar mensen die gekoppeld willen worden aan een gemeente met één of meerdere MyBeaches. Je helpt de paviljoens met het organiseren van de opening en afsluiting van het MyBeach-seizoen. Belangrijk is dat je op 28 juni en 27 september aanwezig kunt zijn op het betreffende strand. Daarnaast zoeken we vrijwilligers die ons willen helpen tijdens de MyBeach Cleanup Challenge in augustus.MYBEACH (C) M. van Utrecht
Vrijwilligersdag
We organiseren een speciale vrijwilligersmiddag of –avond. Op deze dag zullen we onze plannen nader toelichten, gaan we oefenen met de strandscanner en bekijken wie aan welke MyBeach-locatie gekoppeld kan worden.
Bekijk de uitnodiging voor de vrijwilligersdag hier