Welkom Gilles van Santvoort en Lisanne Kedde - Stichting De Noordzee

Gilles: “Als Hagenaar weet ik als geen ander hoe belangrijk en mooi de Noordzee is. Vooral tijdens de herfst en de winter is het heerlijk om een stevige strandwandeling te maken over de kust van deze prachtige zee. Maar we kunnen in de toekomst alleen blijven genieten van een rijke en mooie Noordzee, als we deze ook schoon en gezond houden. Dat kunnen we alleen samen voor elkaar krijgen en daar zet ik graag mijn schouders onder.

Na een paar jaar in de politiek te hebben gewerkt, maak ik vol energie de overstap naar Stichting De Noordzee. Door mensen te informeren en te enthousiasmeren, en de verbinding te zoeken met partnerorganisties, geloof ik dat ik kan meehelpen de Noordzee voor natuur en mens bloeiend en duurzaam te houden. Zodat iedereen net als ik nog lang kan blijven genieten van strandwandelingen langs de zee.”

20180731_Zonsondergang_Schiermonnikoog_Zita_Veugen_7_

Lisanne: “Als geboren Friezin groeide ik op aan het water. In de zomer waren we aan het polsstokspringen, zwemmen of met de boot onderweg. In de winter konden we vervolgens fantastisch schaatsen. Het water was altijd een groot onderdeel van mijn dagelijkse leven en dat is nooit veranderd. Toen ik wat ouder werd zocht ik op vakanties graag de zee op: het gaf rust, inspiratie en vooral ook heel veel plezier.

Voor mij is het belangrijk om onze huidige wereld mooier en schoner achter te kunnen laten aan toekomstige generaties. Met mijn achtergrond als projectmanager, mijn passie voor duurzaamheid, pragmatische instelling en een gezonde dosis enthousiasme, kijk ik ernaar uit om de aankomende maanden mijn steentje te kunnen bijdragen aan Stichting De Noordzee.”

20190519 Zonsondergang op zee door Zita Veugen

Wie werken er

Neem hier een kijkje om te zien wie er werken bij Stichting De Noordzee.