Wie verzint dé oplossing voor het afvalprobleem op stranden? - Stichting De Noordzee

Stichting De Noordzee en Gemeente Den Haag dagen jongeren uit met een Battle
Vandaag wordt op www.battleofconcepts.nl een Battle gelanceerd door Stichting De Noordzee (SDN) en Gemeente Den Haag. Studenten en young professionals worden uitgedaagd met de vraag: los het zwerfafvalprobleem op het strand van Scheveningen op. De deadline is 21 maart. Het totale prijzengeld bedraagt €5000,- en wordt verdeeld onder de 20 beste ideeën.
Zwerfafval vormt een groot probleem op het door jongeren drukbezochte strand van Scheveningen. Gemeente Den Haag zoekt al jaren naar oplossingen hiervoor. Ook bij SDN staat afval op het strand hoog op de agenda. De twee partijen sloegen de handen ineen en verzonnen een prijsvraag voor jongeren.
Studenten en young professionals hebben vijf weken de tijd om een innovatief product te bedenken, waardoor minder afval op het strand achterblijft. De uitwerking van het concept staat geheel vrij, maar moet gericht zijn op de doelgroep jongeren. De concepten worden in april bekeken door een beoordelingscommissie. Het beste idee zal in 2010 uitgevoerd worden én wordt beloond met een geldbedrag van €1500,-. Het overige prijzengeld van €3500,- wordt verdeeld onder de nummers twee t/m twintig.
Oproep
Ben jij student of young professional en denk jij dé oplossing te weten voor afval dat achtergelaten wordt op het strand door jongeren? Ga dan nu naar www.battleofconcepts.nl en download de Battle van Stichting De Noordzee en Gemeente Den Haag. Stuur je concept van maximaal vier A4 in vóór 21 maart. Het geniaalste idee wint €1500,-!