Winnaars Prijsvraag MiniCruise DFDS - Stichting De Noordzee

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour konden deelnemers een schatting maken van hoeveel kilo we dit jaar met z’n allen op zouden ruimen. De schattingen liepen uiteen van 7.500 tot 19.099. De eindstand werd op woensdag 15 augustus bekendgemaakt: 2.764 vrijwilligers ruimden in totaal 11.163 kilo afval van de Noordzeekust. 

De prijs die deelnemers konden winnen is de DFDS Noordzee Wildlife MiniCruise. Tijdens deze MiniCruise leer je alles over het leven in de Noordzee, terwijl het schip naar Newcastle vaart. Samen met de Wildlife Officers speur je door een verrekijker naar dolfijnen, dwergvinvissen en de mooiste zeevogels. Aan boord kun je terecht in het ORCA-centrum, waar vrijwilligers van organisatie ORCA je vertellen over de dieren die in de Noordzee leven. Voor kinderen zijn er daarnaast leuke spelletjes en activiteiten. Tijdens de Wildlife MiniCruise overnacht je twee nachten aan boord, in een comfortabele hut. Overdag heb je de tijd om Newcastle in Noordoost-Engeland te verkennen.

De DFDS Noordzee Wildlife MiniCruise voor 4 personen is gewonnen door Fleur (6), Agnes Snel en Rianne Poesse. Zij schatten respectievelijk dat we 11.008, 11.111 en 11.000 kilo zouden verzamelen en zaten dus erg dicht op het uiteindelijke aantal kilo’s. De winnaars hebben per e-mail bericht ontvangen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

De prijs wordt aangeboden door DFDS. We wensen Fleur, Agnes en Rianne veel plezier op hun reisje!